Naše služby

Zapůjčení náhradního automobilu

Při servisní opravě Vašeho vozu Vám zapůjčíme naše vozidlo se zvýhodněnou denní vypůjční sazbou (dle charakteru opravy a servisních prací).
Pro naše zákazníky máme stále k dispozici až 30 nových náhradních vozidel - klimatizace je samozřejmostí.

Odtahová služba

Nabízíme komplexní služby motoristům

Využíváme odtahových služeb spojených s pojištěním našich vozidel

  • při poruše
  • po nehodě
  • v nesnázích

Zajistíme:

  • odtažení poškozeného vozidla
  • zapůjčení náhradního automobilu
  • kompletní opravu poškozeného vozu
  • vyřízení pojistné události přímo na místě s pojišťovnou

Sjednávání havarijního i zákonného pojištění

Díky výhodám, pramenícím z velkého objemu pojištěných vozidel, nabízíme ve spolupráci s vybranými a renomovanými pojišťovnami výhodné havarijní pojištění s bonusem.
Neméně výhodné je i povinné ručení se zvýšeným limitem pojistných plnění či možností připojištění čelního skla a sedadel ZDARMA či připojištění zavazadel.

Napište nám nebo zavolejte značku, typ, rok výroby a cenu nového vozu i jeho současnou hodnotu a my Vám zašleme nabídku zákonného i havarijního pojištění.

Veškeré podmínky dohody budou projednány dle Vašich individuálních potřeb.

Sjednávání pojištění proti amortizaci vozu Gap a prodloužené záruky vozu

Jsme také oficiálním partnerem společnosti DEFEND INSURANCE s.r.o. pro sjednávání pojištění vozu proti odpočtu amortizace při pojistné události, kdy dojde k totální škodě způsobené havárií či živlem nebo odcizení vozu. S tímto partnerem nabízíme také možnost prodloužené záruky pro Váš vůz nad rámec záruční lhůty výrobce. Bližší informace Vám poskytne tým našich prodejců na kontaktních telefonech nebo přímo na našich pobočkách, uvedených v sekci kontakty.

Odborná aplikace AKTIVNÍ NANOTECHNOLOGIE do interiérů vozů

Jsme smluvním partnerem společnosti NanoGT a.s. pro aplikaci AKTIVNÍ NANOTECHNOLOGIE PRO OCHRANU ZDRAVÍ ČLOVĚKA. Přinášíme a nabízíme tak NOVÝ PRVEK BEZPEČÍ VE VAŠEM VOZE. Interiér vozu ošetříme během jedné minuty pomocí nejmodernější postřikové technologie speciálním revolučním nano materiálem a ihned garantujeme po dobu 24 měsíců až 90% eliminaci výskytu bakterií, virů, pachů, těkavých látek, alergenů a výfukových plynů. Zároveň je dosaženo vyšší úrovně čistoty a hygieny ve voze. Pro více informací neváhejte kontaktovat náš tým prodejců vozidel.

Kvalifikované provádění služby VINFOTO pro potřeby pojišťoven

Rozšířili jsme naše porfolio o službu VINFOTO. Systém VINFOTO on-line slouží k provádění fotodokumentace a klasifikace vozidel pro pojišťovny a leasingové společnosti.
Tento systém využívají Autorizovaná Pracoviště Cebia ke své činnosti.