RT Operativní leasing

Od dubna roku 2009 nabízíme našim zákazníkům možnost financovat svůj nový či starší vůz pomocí vlastního finančního produktu - RT TORAX OPERATIVNÍHO LEASINGU.

Máte-li zájem využívat vůz přesně dle Vašich potřeb a realizovat úspory již při pořízení vozu i při jeho financování, využijte výhod našeho vlastního operativního leasingu, které vychází z částečné amortizace závislé na době užívání vozu. Vydávejte své finanční prostředky na základě skutečných jízdních výkonů vozu a nefinancujte celou hodnotu vozu vyššími výdaji zbytečně předem. Fixní splátky leasingu již zahrnují i kompletní pojištění vozu.
Nevyberete-li si z naší bohaté nabídky předem připravených kalkulací, nastavíme Vám leasing na míru dle Vašich potřeb a požadavků. Přenechejte nám péči o svůj vozový park a jeho provoz se stane příjemnější starostí. Nebudete tak mít žádné starosti s prodejem ojetého vozu ani s nadměrnými servisními výdaji za provoz stárnoucího vozu, protože vůz vždy včas obměníte za jakýkoliv nový dle Vašeho vlastního výběru. Stačí si tedy vždy jen přesednout z vozu do vozu na jedné z našich dvou poboček v Ostravě - Zábřeh či Ostravě - Svinov.

Náš operativní leasing poskytujeme k vybraným modelům značek Škoda, VW, Audi a Seat v mnoha variantách výbavy i délky leasingu. Můžete si tedy snadno vybrat vyhovující model vozu v ukázkách našich kalkulací, které pro Vás neustále aktualizujeme a doplňujeme.

Naše nabídka platí pro fyzické i právnické osoby bez omezení a umíme Vám nastavit nájezd až do 45 000 km ročně. V kalkulacích jsou předem nastaveny různé výše akontace, ale lze nastavit i vlastní výši dle přání. Akontace je první navýšená splátka, která se spotřebuje během leasingu a leasing nijak nezdražuje. Naopak snižuje pravidelné měsíční splátky a optimalizuje tak měsíční zatížení rodinných či firemních rozpočtů.
Uvedené kalkulace platí především pro naše skladové vozy. Vozy na cestě z výroby či ve výrobě mohou mít drobnou odchylku splátek reflektující změny cen výrobce či pojišťovny.

Schválení leasingu umíme vyřešit do 24 hodin po dodání potřebných podkladů a s vybraným vozem (je-li skladem) lze pak do dalších 24 hodin odjet.
Náš tým prodejních specialistů se těší na Vaši návštěvu na našich pobočkách nebo na kontakt mailem či telefonicky.